Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via AlleenStaande-Mamas.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Ik heb iemand leren kennen terwijl we niet eens ver van elkaar af wonen. Maar anders hadden we elkaar nooit ontmoet en nu wel. Ik kan niet vertellen hoe blij ik ben. De tijd zal het leren maar uiteindelijk wil niemand alleen zijn. Ik wilde dit even delen en succes met de site!
Femke & Kenny
Inderdaad...gevonden! Na een paar van elkaars berichten te hebben gelezen volgde al snel telefonisch contact. Het voelde voor ons allebei hetzelfde, het voelde goed. Door dagen achtereenvolgens met elkaar gebeld te hebben, kwamen wij er snel achter dat wij serieus genoeg waren en spraken we een datum af voor een date. Een dag voor de eerste ontmoeting hadden wij op onze relatie al bekend gemaakt. Zo zeker waren wij. De date verliep zoals wij verwachten en de tijd vloog voorbij. Er viel geen moment van stilte..jawel even, op het bankje bij het water...kijkend naar de lichtjes aan de overkant. Dit moment was zo bijzonder en zal ons altijd bij blijven. Een moment van het bestaat dus echt...echte liefde. Zo fijn om te voelen en te kunnen delen met elkaar. Dit is voor altijd!
Jan & Lan
Na een poosje op de chat te hebben gezeten toch een afspraak gemaakt voor een live ontmoeting. Ik ben vol goede moed naar de afgesproken plaats gegaan. Kwam ik er na een half uur later achter dat ik één dag te vroeg was. Heb haar bericht gestuurd dat ik veel te vroeg was. Uiteindelijk is ze toch gekomen en zijn we in gesprek geraakt tot na sluitingstijd. We bleken in hetzelfde dorp te wonen en beide geboren Amsterdammers. Toeval? Ook had ze me eerder gezien in een winkel. Ze dacht nog " leuke vent". Inmiddels hebben we elkaar al meerdere keren gezien en gesproken en het voelt goed.
Bert & Jacqueline
We hebben maar heel kort gechat hier op de site. Toen hebben we telefoonnummers uitgewisseld en al gauw een date gepland. Een heerlijk avondje bioscoop gedaan. Was een zeer geslaagd avondje en we zijn nu heel gelukkig met elkaar. Hij kan gelukkig ook heel goed overweg met mijn dochtertje uit mijn vorige relatie. We zijn nul bezig met plannen te maken om te gaan samenwonen.
Anja & Marco
Alles begon met voorzichtige chatberichten naar elkaar. Elke dag opnieuw hadden we het naar onze zin op de chat, nooit moeten zoeken naar onderwerpen om over te praten, uren vlogen voorbij. Ons eerste afspraakje ging als een trein voorbij en werd bezegeld met een eerste kus. We hebben elkaar sindsdien nog amper losgelaten. We vinden allebei dat 'houden van' geen vanzelfsprekendheid is maar iets waar je elke dag aan moet werken. Wat is het fijn om een zielsverwant te hebben, iemand waarmee je terug in de toekomst durft te kijken.
Peter & Liesbet
Via deze website kwam ik in contact met een heel leuke dame. Eerst nam ik het niet te serieus maar al snel, nadat we zijn gaan bellen, bleek dat we een heel leuke klik hebben. Nu zijn we smoorverliefd en gaan we de feestdagen samen doorbrengen! Spannend...
Bart & Bolanle
Dank zij jullie zijn John en ik dolgelukkig met elkaar. We zijn niet zolang op jullie site gebleven maar het was ongelofelijk. Dit is een waar geschenk voor ons allebei, een heel gelukkig stel.
Dus nogmaals vriendelijk bedankt dat wij uw site hadden gevonden.
Trijntje & John
Ik reageerde op iemand uit de omtrek, want je wilt het liefste natuurlijk iemand uit de buurt. Maar ja ze stond onder Hoorn maar woonde in Medemblik. Vanaf Volendam is het een half uur rijden. Dit is prima te doen. Mijn vriendin heeft 2 meiden van 3 en 8 jaar en daarom zagen wij elkaar in het begin eerst 1 keer per week. Nu ik ook kennis gemaakt heb met de kinderen gaan we mekaar al meer zien en doen ook leuke dingen met de kinderen. Dankzij deze site ben ik eindelijk een leuke partner tegengekomen en we zijn nu al 4 maanden samen. Ik vind het een aanrader voor iedereen want rond je 40ste kom je toch niemand meer tegen in het uitgaansleven.
Kees & Angela
Na enige tijd als single mama vond ik het tijd om op zoek te gaan naar een leuke partner. Ik maakte een profiel aan op de site en kletste zo af en toe eens met wat leuke mannen. Van een echte date kwam het eigenlijk niet totdat daar ineens een mailtje van Mark in mijn mailbox stond. Weinig woorden, maar genoeg om een mail terug te sturen! En van het een kwam het ander, we zijn wezen daten, was heel gezellig en inmiddels zijn we al weer geruime tijd een stel! Alles lijkt gewoon te kloppen, geluk op latere leeftijd is dus zeker nog mogelijk! We praten over samenwonen, trouwen en wie weet wat de toekomst nog meer mag brengen, dus ons geluk kan niet op!
Marja & Mark
Tja wat zal ik zeggen: Ik ben al een keer weduwe geworden, toen heb ik via jullie een nieuwe man leren kennen. We waren heel gelukkig maar helaas was ik snel weer weduwe. Dus met mijn 56ste jaar was ik voor de tweede keer weduwe. Ik kon het niet laten om toch weer in te schrijven want waarom zou ik niet nogmaals gelukkig kunnen zijn? En ja hoor, weer een geweldige man gevonden, dankzij jullie. Natuurlijk het is weer wennen, maar het lukt me om weer de toekomst aan te gaan. Bedankt!
Frankia & Pim
Na een aantal mislukte date's en chatsessies zag ik zijn profiel! Een paar keer een berichtje gestuurd maar geen reactie terug gehad, jammer maar helaas. Tot op die bewuste zondagmiddag toen hij mij ineens een berichtje terug stuurde. Toen begon het voor ons. Veel chatten en vervolgens, na telefonische contact, een afspraak gemaakt voor een week later en het klikte meteen! Na een tweede afspraak besloten we om onze kids er ook in te gaan betrekken, stel dat dat niet zou klikken. Gelukkig voor ons, ook dat klikte gelijk.
Nu zijn we bijna een jaar verder en wonen we inmiddels alweer vijf maanden samen. Het gaat enorm goed en ik ben blij dat Danny uiteindelijk toch gereageerd heeft, ondanks dat hij in eerste instantie de afstand veel te groot vond. Hij woonde in Gelderland en ik in Friesland. Dat was namelijk de reden dat ie niet terug reageerde. Wij zijn gelukkig en gaan samen voor de toekomst dankzij deze site!
Miranda & Danny
Ik had mij ingeschreven. Dacht eigenlijk waarom? Maar na wat reacties van wat mensen was opeens zij daar. Er was al een klik tijdens de chat en mail sessies. Na een tijd te hebben gemaild en gechat hebben we afgesproken. Het was liefde op eerste gezicht. Nu zijn we nog steeds zwaar verliefd op elkaar en lijken elkaar gevonden te hebben. Ze woont ook nog in mijn omgeving, geweldig gewoon. Nou ik ben deze site dankbaar. Echt ik heb zo iets moois gevonden met jullie hulp.
Marco & Lilian
Zo snel als ik me heb aangemeld zo snel kan ik er ook weer af. Ron schreef mij een berichtje. Daarin gaf hij zijn nummer en ik zei jij bent snel. Hij zag er geen kwaad in dus ik trok de volgende dag de stoute schoenen aan en ben hem gaan appen. De dag ernaar kwam hij midden in de nacht aan zodat we elkaar hadden gezien. Het was echt gelijk raak. Alles klikte. Dit is zo iets bijzonders. We praten over de toekomst terwijl we elkaar niet eens zo lang kennen. Maar het voelt gewoon goed. We hebben het echt fijn en als we elkaar niet zien door de afstand dan missen we elkaar echt. We gaan ervoor.
Belinda & Ron
Mijn succes verhaal op de site is begonnen met een gezellige chat sessie met een hele leuke vrouw die ik na een gezellig filmpje beter heb leren kennen. Na een leuke chat ervaring en een date zijn we nu samen aan een leuke toekomst bezig. Echt de moeite waard om lid te zijn op deze site, er is altijd wel iemand waar je een match mee hebt. Proberen zou ik zeggen, het is echt de moeite waard.
Armand & Rianka
Ik wilde eigenlijk alleen maar dansen en Jo had dansen er bij staan. Maar er stond ook dat hij geen roker wilde, dus reageerde ik eerst niet. Maar iedere keer als ik keek, was hij diegene die danste. Ik heb mijn stoute schoenen aangedaan en een berichtje geschreven. Ik wil graag dansen maar ben een roker, misschien ben jij wel een reden om te stoppen. Hij reageerde, we hebben even gechat. Toen gebeld, en tijdens het telefoneren gebeurde iets met ons twee. Een gevoel wat we alle twee niet kenden. Er kwam liefde warmte over ons heen ging het hart naar binnen en we waren alle twee stil. Jo zei als eerste, hallo ben je daar nog. Ik zei wat er gebeurde en hij vertelde mijn verhaal af. We hadden alle twee hetzelfde gevoel. Het is bijna niet uit te leggen. Zo'n warm gevoel en het was alsof we elkaar al jaren kenden. We hebben veel dingen hetzelfde meegemaakt, dezelfde hobby's. We hebben een week getelefoneerd voor dat we ons pas zagen. Het was liefde op het eerste gehoor en gezicht.
Kristel & Jo
Ik ben heel blij dat ik hier mijn partner gevonden heb. Als ik met hem ben, ben ik heel gelukkig. Hij past gewoon bij me. Dankzij jullie heb ik Alex gevonden en ik heb vlinders in mijn buik na een heel lange tijd! Dank jullie wel.
Gina & Alex
Na een heel moeilijk en zwaar jaar dacht ik; 2013 wordt mijn jaar en ik heb me ingeschreven. Binnen een week had ik een blind date en ja het spetterde ervan af. We hebben vlinders en we zijn super verliefd. En dat op onze leeftijd. Daarnaast nog 2 andere leuke chats eraan overgehouden. Jullie site is super! Bedankt en ga zo door en ik wens iedereen veel liefdesgeluk toe.
Ellen & Toon
Eind December kreeg ik contact met Martin en al snel werd duidelijk dat we vele overeenkomsten hebben. Twee dagen later hebben we elkaar voor het eerst echt ontmoet en het was gewoonweg liefde op het eerste gezicht. Hij is gelijk gebleven en oud & nieuw hebben we samen gevierd bij hem thuis. Ik ben toen gelijk de rest van de week bij hem gebleven tot het einde van de week, daarna ben ik weer na huis gegaan.
De volgende dag heeft hij vakantie genomen van zijn werk om bij mij te zijn, en nu gaan we op korte termijn samenwonen want dit keer hebben we beiden echt geluk in de liefde. Een lot uit de loterij. Het voelt alsof het "is ment to be". We zijn beide dolgelukkig en verliefd en weten zeker dat we samen oud gaan worden.
Jolanda & Martin
Na een paar weken en een paar chat-pogingen was mijn moed toch wel gedaald. Ik dacht, vind ik nou nooit een leuke kerel?? Totdat ik een standaardbericht kreeg in mijn box van JP. Ik dacht even zijn profiel checken. Leuke eigenschappen en een mooie leeftijd voor mij. Daar ging toch wel een lichtje branden. Na wat heen en weer sturen van berichtjes, vond ik het weleens tijd om zo'n leuke kerel eens in het echt te zien. Omdat zijn foto nog niet op zijn profiel stond vroeg ik daar eerst naar en dat viel op zijn zachtst gezegd niet tegen!! We hadden afgesproken, niet echt een date maar ja, dat doet er niet toe. Mijn vlinders waren los toen ik hem ontmoette...Hij is echt heel leuk en erg lief, gelukkig was het wederzijds en leren we mekaar steeds beter kennen. Toch wel fijn zo'n datingsite!
Femke & JP
Marcel en ik hebben via jullie een keer afgesproken en het was liefde op het eerste gezicht. Tussen de kinderen klikte het ook meteen we zijn heel gelukkig met z'n vieren. We zijn druk bezig met een huis en hopen binnenkort samen te gaan wonen. Ons verhaal is dankzij jullie een groot succes!
Cora en Marcel
Successverhaal van Barbara & Edwin
Begin mei heb ik Edwin leren kennen via de chat en al gauw heb ik mijn nummer gegeven. We hebben die dag tot diep in de nacht gebeld en het was alsof we elkaar al jaren kenden. Vanaf die dag is hij echt mijn droomprins. We bellen elkaar iedere avond en sms-en de hele dag door. Ik heb niet alleen een partner gevonden maar ook een beste vriend. We kunnen alles tegen elkaar zeggen; leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Er zit wel een afstand tussen ons van 245 kilometers maar geloof me wij gaan ervoor. Een week na het eerste contact hebben we elkaar voor het eerst gezien en echt het was geweldig. Het was echt liefde op het eerste gezicht. We zijn echt heel gelukkig samen en praten veel over de toekomst. Onze toekomst! Het is echt geweldig! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en me heb aangemeld op jullie site. Bedankt, Edwin en ik hebben een mooie leven voor de boeg!
Barbara & Edwin
Na een paar weken van rondkijken en berichten sturen die op niks leken uit te draaien, kwam ik per toeval een leuk profiel tegen. Ik dacht eerst; met deze meid draait het ook op niks uit, maar we hadden direct een klik. Na een paar dagen chatten wisselden we het e-mailadres en telefoonnummer uit en sindsdien zijn we een setje .Dus aan iedereen die dit leest kijk veel rond en stuur zoveel berichtjes als je kan. De match voor jou zit ertussen, kijk goed en je vindt hem/haar . Dit is een topsite!
Dennis & Laura
Ik had na een aantal weken ingeschreven te zijn geweest eigenlijk geen zin meer in al die reacties. Ik vond het rot om de mannen en jongens te moeten melden dat ik geen interesse had. Ik stond ook op andere sites, maar daar had ik me al uitgeschreven. Bij deze site had ik het gevoel dat ik nog heel even moest wachten. En net die avond stuurde mijn huidige vriend me een bericht. Hij prikte totaal door mijn minitekst heen over hoe ik in elkaar zat. Ik zag zijn foto en dacht gelijk "ik moet zorgen dat deze terug schrijft!". We begonnen meteen de volgende dag en de dagen erna te chatten tot in de kleine uurtjes en na een paar dagen hebben we elkaar voor het eerst gezien. Het klikte gelijk, voor ons gevoel kenden we elkaar al heel erg lang. Onze kinderen kunnen ook heel goed met elkaar overweg. Het voelt echt heel erg goed. Ik ben blij dat hij me gevonden heeft. Bij mij stond hij niet in de resultaten omdat hij jonger is dan ik had aangegeven. Maar dat maakt me niet uit. We zijn helemaal gek op elkaar!
Heidi & Ron
Ik dacht dat hij niet bestond, mijn prins op het witte paard!
Ik heb er hier niet lang naar hoeven te zoeken. Ik kwam hem hier tegen, hij sprak me aan en zo is het verder heel goed gegaan! Hij heeft dan wel geen wit maar wel een zwart paard.
Ik heb de ware echt gevonden, ik wist niet dat dromen echt bestonden!
suzan & samir
Successverhaal van Marieke & Glenn
Ons succesverhaal begon aan het einde van het jaar, rond kerst. We hebben toen onze facebookgegevens en telefoonnummers uitgewisseld, we hebben een beetje met elkaar gechat maar daar bleef het bij. Tot begin van het nieuwe jaar. We begonnen te sms-en, en zijn niet meer gestopt. Een week later was de eerste ontmoeting. We zijn daarna niet meer van elkaar weg geweest, behalve dan om te gaan werken. Onze plannen zijn nu om zo snel mogelijk samen te gaan wonen. Wij hebben de ware liefde gevonden dankzij deze site. Onze dank hiervoor. De deksel past nu op het potje en deze gaat nooit meer los.
Marieke & Glenn
Ik heb inderdaad de liefde van mijn leven ontmoet. Het grappige was dat ik samen met een vriendin van me op de site een beetje zat te kijken. Zij wees hem aan. Hij kwam uit de buurt en was echt wat voor mij volgens haar. Zo gezegd, zo gedaan. Een berichtje gestuurd en hij reageerde terug. Na een avond gechat te hebben waren we zo nieuwsgierig geworden dat we een afspraak maakten. Nieuwjaarsdag ging ik naar hem toe . We zagen elkaar en wat er toen gebeurde was magisch! we waren op slag verliefd. Dit gevoel had ik nog nooit gevoeld. Voor hem was het ook al heel snel duidelijk dat ik het ontbrekende puzzelstukje was waar hij naar op zoek was. Nu bijna 3 weken verder zijn we nog heel verliefd. Vlinders vliegen in het rond en we stralen. Vrienden, familie en collega's worden gek van ons want functioneren doen we niet meer geweldig.
Bonnie & Mark
Op de allereerste dag reageerde ze via chat op mijn profiel. Een week later spraken we de eerste keer af en nu wonen we zes weken samen met onze zonen. Het is net of we elkaar al 20 jaar kennen. Echt op alle gebied voor elkaar gemaakt. Het bestaat echt, we lijken wel twee pubers.
Patrick & Nicolette
Na het eerst telefoongesprek en de andere dag kennismaking zijn we vanaf die dag 24 uur per dag bij elkaar. Na 3 weken zijn we gaan samenwonen en we zijn inmiddels ook al verloofd, want dit geluk wat we samen ervaren laten we niet meer los. Dank jullie wel voor deze gelegenheid via deze site.
Lugina & John
Eindelijk de liefde van mijn leven gevonden! Misha en ik zijn erg gelukkig en zijn niet van elkaar weg te slaan. Het begon allemaal met dat ik reageerde op een zin in zijn profiel. Van het één kwam het ander. De feestdagen ziet er plotseling niet meer zo donker uit maar eerder een tijd om naar uit te kijken en dat geldt zeker ook voor de toekomst!
Sabrina & Misha
Ja het is raak! Ik heb mijn droomvrouw gevonden. Nou ja, zij mij! Ik kreeg een heel leuk berichtje en kon het natuurlijk niet laten om haar profiel te bekijken. Na wat berichtjes over en weer was er al snel een date, en nog 1, en nog 1. Heel gezellig! Nu bouwen we aan onze relatie! Ik heb mijn geluk gevonden, dat lukt anderen vast ook! Ik wens jullie allemaal veel succes!
Sjors & Khalika
Deze site was het begin van ons geluk. Ik had haar een bericht gestuurd en al snel reageerde ze. Het begon leuk en voorzichtig, maar het gevoel zat al snel goed tussen ons. Eerst mailen en toen het eerste telefoontje tot 3 uur s' nachts. Later natuurlijk de eerste ontmoeting, een mooi moment! Wij zijn dan ook gelukkiger dan ooit. Bedankt voor deze site, de mogelijkheid tot nieuw geluk.
Peter & Daniela
Wij hebben elkaar ruim 2 maanden geleden ontmoet en hebben zo'n 9 uur met elkaar gesproken waarna er een vervolgafspraak volgde. Inmiddels hebben we besloten om relatie ringen te gaan uitzoeken bij de juwelier. Allebei hebben wij een kinderwens dat zou ons levensgeluk bekronen. Ook heb ik trouwplannen met haar en denk ik dat ze ook wel met ja zou antwoorden. Als dit geen ware liefde is, weet ik niet meer wat het dan wel is. We weten wat we aan elkaar hebben en dat onze relatie aan het groeien is.
Jan & Edith
Ik heb via deze site mijn partner leren kennen. Vanaf de eerste dag klikte het bij ons en had ik al moeite om weg te gaan. Op haar verjaardag ben ik vervolgens 2 dagen bij haar gebleven en vanaf dat moment waren wij niet meer van elkaar te scheiden. We zijn vervolgens na een tijdje gaan samen wonen en zijn erg gelukkig. We hebben voor het aanstaande jaar de plannen te gaan trouwen. We hebben beiden kinderen maar zouden er nog graag een bij hebben. Een kindje net zo mooi en lief als ons. Bedankt, namens jullie site kennen wij weer geluk in ons leven en gaat er weer een deur voor ons open op deze wereld.
Het is ongelooflijk maar waar! Ik stond twee dagen ingeschreven, toen ik een heel lief en zachtaardig berichtje kreeg. Ik had namelijk in mijn profiel staan, dat ik graag ervaringen wilde delen. En aangezien zij ook net vier dagen ingeschreven stond en precies dezelfde insteek had, stuurde ze mij een berichtje. Het klinkt misschien niet van deze wereld (en zo voelt het ook), maar het klikte direct. We zijn de volgende dag een chatsessie gestart en van het een kwam het ander en hebben we elkaars telefoonnummer uitgewisseld. Op het moment dat we dat deden, ging ik net met mijn twee dochters op vakantie voor twee weken. We hebben elkaar in die twee weken toch uitvoerig gesproken en elkaars kinderen op de hoogte gebracht. We hebben elkaar alleen nog maar van foto's gezien, en toch voelt dit perfect.
Chris & Daphne
Een aantal weken geleden heb ik haar voor het eerst gezien op deze site. Na een paar keer over en weer berichten sturen en chatten, hebben we een afspraak gemaakt. Nu drie weken geleden en het klikte vanaf het eerste moment. Vorige week ben ik bij haar thuis geweest en heb ik kennis gemaakt met haar kinderen, wat ook heel goed klikte. Afgelopen weekend is ze bij mij geweest en heeft ze kennis gemaakt met mijn zoon. En dat klikte ook goed. Het is allemaal nog heel erg pril, maar het voelt van beide kanten heel goed. Daarom ben ik haar dochter ook heel erg dankbaar dat zij haar moeder aangemeld heeft voor deze site.
Ferdi & Karine
Successverhaal van Michel & Bonnie
Na het beëindigen van 17 jaar durende relatie besloot ik mijzelf in te schrijven op deze datingsite. Een beetje zenuwachtig. Datingsites bestonden immers 17 jaar terug nog niet. Dus wist niet echt wat ik er van moest verwachten. Na nog maar zeer kort ingeschreven te zijn kreeg ik een leuke reactie. Haar berichtje was spontaan, open en vrolijk! Ik heb geen moment getwijfeld om te reageren. We voelden beiden een klik, dus we wilden elkaar ontmoeten. Nou, die klik was er! Allebei meteen verliefd! Na de date reed ik met vlinders in mijn buik terug. En via een sms kreeg ik hetzelfde bericht van haar. Inmiddels zijn we een aantal weken verder. De verliefdheid is bij ons alleen maar heviger geworden! We zien elkaar een paar keer per week en het is super. Zij is echt mijn ideale match! Nee, ze is méér dan dat! Ze is mijn maatje, mijn vriendin, mijn meisie, mijn lieverd, mijn moppie!
Michel & Bonnie
Ik heb haar gevonden! Via deze site weer lekker puberen en kriebels in mijn buik. En dan te bedenken dat het voor drie jaar terug nog mijn buurvrouw was. Zij woonde nog geen 100 meter bij me vandaan. Het kan raar lopen in het leven maar ik heb mijn meisje gevonden. Ik laat haar dan ook nooit meer gaan. Met haar wil ik oud worden. We kennen elkaar pas twee weken, maar hebben het gevoel alsof we elkaar al jaren kennen. Al tijdens de eerste kennismaking werden we uit de kroeg geveegd. Voor mij geen ander meer. Ik ben voldaan en ga genieten van de toekomst met haar. Alles gaat tegenwoordig met de snelheid van het licht. Ik stapte in en wil nooit meer uitstappen. Dit is de reis van m'n leven!
Sven & Jacqueline
Al enige tijd geleden hebben we gechat op de site, redelijk veel en tot laat in de avond. Na een tijdje verdween ze...tot vorige week. Na weer een leuke chat hebben we de volgende dag afgesproken. Ik belde aan en ze deed open. Het was liefde op het eerste gezicht. Ja, het bestaat dus echt! Het geldt voor ons beiden, dat was ook wel bijzonder. Sindsdien hebben we het heerlijk samen en zijn we smoorverliefd.
Heilko & Natasja
Ik had me net op de site aangemeld. Ik zag een leuke man en klikte op het profiel. Ik dacht vervolgens...ach, komt later wel. Tot ik een berichtje kreeg van hem, waarom ik geen berichtje had achter gelaten. Ik dacht toen; wat kan het kwaad, laat ik maar lid worden en het risico nemen. En ja hoor! Gelukkig maar! Wat een droomprins!
Judith & Ulrik
Ik kreeg een berichtje via jullie dat hij me beter wilde leren kennen en zag zijn foto en dacht, hé die heb ik gister zien staan in de kroeg. Daar begon ik dan ook mijn eerste bericht mee. Al snel hadden we elkaars email en gingen daar verder chatten. Nadat we elkaar voor het eerst hadden gezien onder het genot van een bakje koffie klikte het zo goed dat we elkaar daarna elke dag zien. Gelukkig wonen we in de buurt en kan dat ook. Wij hebben zoveel raakvlakken dat het bijna eng is. Ook met de kinderen samen gaat het fantastisch goed en samen gaan we dan ook een geweldig toekomst tegemoet. En dat via internetdating waar we allebei eigenlijk niet in geloofden. Maar met hem wil ik oud worden en samen onze vijf kinderen grootbrengen en zien opgroeien.
Amanda & Pascal
Na lang twijfelen heb ik mezelf ingeschreven op de site. Ben ik even blij dat ik dat gedaan heb, want anders had ik nooit de leukste en liefste man van heel Nederland ontmoet. Na een tijdje van mailen zijn we gaan bellen en toen was er eigenlijk meteen een klik. We hebben vrij snel afgesproken en sinds die tijd geloof ik in liefde op het eerste gezicht!
Mariska & Glen
Na enige tijd op de site een profiel te hebben, kwam ik in contact met haar. En het was een fijn contact. We hebben wat uurtjes gekletst op de site en op een gegeven moment hebben we een keer afgesproken. Die dag vergeet ik nooit meer. Het was heel gezellig en we hebben nog heel wat afgekletst. We hebben toen ook gezoend en ik moet zeggen wat een fijn gevoel gaf dat. Later nog een aantal keren afgesproken. En we zijn tot de conclusie gekomen dat het wel goed zit. Nu kunnen we geen leven meer bedenken zonder elkaar.
Kees & Nicole
Ik heb een hele leuke vrouw via deze site ontmoet. Wij gaan inmiddels ongeveer 2 maanden met elkaar om en er is een hele leuke klik. We doen het wel rustig aan. Eerst elkaar eens leren kennen, dat is het beste.
Wim & Mavis
Jaja..en daar stonden we dan na een weekje van chatten en mailen. Eindelijk een afspraak om elkaar in het echt te kunnen ontmoeten. Spannend en nieuwsgierig hoe het zou zijn. Het wachten werd ruimschoots beloond, want de vonk sloeg wel degelijk over! Bijzonder, wat kan de liefde toch mooi zijn. Dat is hoe we het beide hebben ervaren én nog steeds voelen! Voor ons beiden is het overduidelijk....we zien in elkaar de ware liefde waar we zolang op hebben moeten wachten. Dit geweldige gevoel en het feit dat het echt is, heeft ons ertoe gebracht om voor deze site een "succesverhaal" te willen schrijven. Want ja...als we elkaar niet via deze site hadden leren kennen was de speurtocht nog steeds gaande....(en we winkelen niet in dezelfde supermarkt....). Dus lieve beheerders van de site, onze dank is bijzonder groot!
Marjolein & Wietze
Successverhaal van Trudy & Roland
Via jullie site heb ik bijna anderhalf jaar geleden mijn prins op het witte paard gevonden. Ik zag zijn foto op de site en was direct verkocht. Na twee weken mailen hebben we elkaar voor het eerst ontmoet en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Gisteren heeft hij mij ten huwelijk gevraagd en over een half jaar zullen we in het huwelijk treden. Dank aan jullie site!
Trudy & Roland
Na eerdere ervaringen op relatie sites geloofde ik niet meer in internet dating.
Toen ik echter bij toeval op deze site terecht kwam, werd mijn interesse gewekt.
Door de naam reageren waarschijnlijk de meer serieus zoekenden, want een date met een alleenstaande mama is vaak niet alleen maar voor de lol.
Zo begon het dus bij mij. Ik heb me ingeschreven en kreeg al snel verschillende leuke reacties. Maar mijn oog viel al snel op een leuk uitziende man.
Ik ben niet zo van het mailen dus wij hadden het geluk dat we elkaar gelijktijdig online troffen, en al snel aan het chatten raakten. De klik was er meteen en wij maakten al snel een afspraak. Het was vanaf het begin aan goed, en dat dankzij jullie!
Antoinette & Maurice
Wij hebben elkaar via deze site ontmoet. Toen ik haar op de site zag, dacht ik "ja dat is mijn match, precies waar ik naar op zoek ben". Heel snel spraken we elkaar via de chat en voor we het wisten hadden we onze eerste echte date. Spannend zo'n eerste date, maar bij de eerste blikken waren we beiden verkocht. We zijn samen een mooi stel en wilden dit ook met jullie delen want dankzij de site hebben we elkaar ontmoet!
Jazmine & Martin
Helemaal leuk! Na enkele weken via de chat in contact te hebben gestaan, hebben we toch maar de stoute schoenen aangetrokken voor een date. We vonden elkaar al heel leuk, veel humor en goede gesprekken. Toen we elkaar zagen hadden we echter zoiets van "wauw"! Nu zijn we een aantal weken verder en we genieten met volle teugen van elkaar. Bedankt!
Astrid & Robert
Ik was pas drie dagen op de site aan het rondsnuffelen toen er een heel leuk profiel langs kwam. Ik heb meteen een knipoog verzonden en ja hoor; ik heb beet....
Hij is helemaal geweldig en we hebben zoveel overeenkomsten. Dit had ik nooit verwacht en hij ook niet. We hopen elkaars hart te kunnen lijmen en veroveren. Hij is een schatje en dat vindt hij ook van mij. Het is zoals ze zeggen "liefde op het eerste gezicht".
Heel erg bedankt!
Ilona & Reinhard
Ik had een leuk profiel aangemaakt op de site en al snel volgden de eerste reacties.
Na wat over en weer te hebben gechat via jullie site kreeg ik plotseling een bericht, van een geweldige meid!! Zij reageerde heel spontaan op mijn profiel. Zo spontaan, dat ik er geen seconde over na hoefde te denken om gelijk een reactie terug te plaatsen. Op de ene reactie volgde de andere en na een paar dagen veel over en weer te hebben gechat, wisselden wij onze telefoonnummers uit. Dit resulteerde erin dat vanaf dat moment alles in een stroomversnelling kwam. Inmiddels hebben wij samen een date gehad, onder het mom van een heerlijk etentje en een leuke avond. We hebben afgesproken, om elkaar weer zo snel mogelijk te gaan zien en ook het overige contact loopt voorspoedig. Wij willen jullie graag bedanken en zullen jullie site zeker aanbevelen.
Ronald & Petra
Ze zeggen wel eens de eerste is de beste. En ja, dit gold zeker voor dat mailtje. Helaas kon ik niet meteen antwoorden. Toen ik enkele dagen later alsnog reageerde, was ze gelukkig online en stuurde direct een berichtje terug. Het contact was gelegd en we gingen direct verder via de chatbox.
Na enkele dagen gechat te hebben, besloten we te kijken wie we in het echt waren en iets af te spreken. Dit beviel zo goed dat we elkaar zijn blijven zien. We kunnen wel zeggen dat we vanaf het eerste moment beide vlinders in onze buik hadden.
We zijn nu dolverliefd op elkaar en gaan voor een vaste relatie.
Stan & Mahnaz
Bij ons is het allemaal heel speciaal gegaan. Via een tip van een kennis had ik me aangemeld op de site. Ik had geen flauw idee wat ik moest verwachten, laat staan dat ik wist hoe daten via een dating-site werkte. Ik was erg op mijn hoede want ik had al wat meegemaakt en was nu alleen op zoek naar een serieuze relatie waarbij diegene er ook 100% voor gaat.
Na nauwelijks een dag op de site kreeg ik al een heel leuk bericht van een hele leuke dame.
We begonnen berichten naar elkaar te sturen en later op de avond gingen we via de chat verder. Dit bleek erg goed te gaan en we voelden meteen een klik.
We hadden beiden ongeveer hetzelfde mee gemaakt en waren eigenlijk gewoon op zoek naar elkaar! Op zaterdag had ik me aangemeld, op zondag kregen we contact en op donderdag had ik me alweer afgemeld omdat het allemaal zo goed voelde. Op zaterdag hadden we onze eerste date en sindsdien zijn we super gelukkig en erg blij met elkaar.
Gek hoe alles kan lopen. We hadden allebei eigenlijk gedacht dat we alleen zouden blijven en hebben elkaar gevonden via deze dating-site.
Niels & Joyce
Eigenlijk had ik niet zoveel vertrouwen meer in het vinden van een leuke partner via een dating-site. Mijn eerste dag op deze site reageerde een hele leuke sympathieke man die met serieuze vragen kwam. Wij hebben via de site leuke berichten met elkaar uitgewisseld en hebben elkaar daarna vrij snel gebeld. De gesprekken liepen zo leuk dat wij elkaar al snel hebben ontmoet (hij kwam onverwachts op mijn werk langs). Dit was zo positief dat wij nu al een leuke relatie hebben. Vanwege de afstand voorlopig eerst in de weekenden. Dit is al zo leuk, het voelt aan alsof het meer kan gaan worden van beide kanten. Ik heb slechts twee weken op de site gestaan maar al bij de eerste reactie mijn man gevonden.
Bedankt lieve site!
Linda & Paul
Successverhaal van Chantal & Christian
Mijn verhaal wil ik wel even kwijt! Ik stond twee dagen op de site toen ik een leuke man zag tussen de nieuwe aanmeldingen. Leuk qua uitstraling maar ook qua karakter, zo leek het. Hij had in zijn profiel iets gezet van: "stuur een leuk berichtje en wie weet krijg je een reactie terug". Dat liet ik me natuurlijk niet nog een keertje zeggen en ik heb een leuk bericht gestuurd. Gelukkig kreeg ik een reactie terug! We hebben vervolgens een week gechat, berichtjes gestuurd en later ge-sms't. Daarna hebben we samen afgesproken. We hebben een heerlijke wandeling met zijn hond gemaakt en heel veel gekletst. Het klikte meteen! Nu, 4 weken later, zijn we nog steeds niet uitgekletst en hebben we het erg leuk samen. Als ik hem zie krijg ik miljoenen vlinders in mijn buik. En dan is hij ook nog heel erg zorgzaam, lief en kunnen we het over en weer goed met de kinderen vinden. Het is nog pril, maar we hebben het al over samenwonen en trouwen. Ik wil hem nooit meer kwijt!
Chantal & Christian
Toen ik zijn foto zag dacht ik: ja dat is degene die ik zoek. We hebben elkaar enkele malen ontmoet, samen gegeten en hij is ook al bij me thuis geweest. We hebben het heel erg gezellig gehad. Wat mij betreft is hij de partner waar ik mijn leven mee zal willen delen.
Miranda & Joep
Ik kreeg ik een hele leuke reactie op mijn profiel waarop ik meteen spontaan reageerde.
Die avond volgde er nog wat mails en hebben we tot diep in de nacht gechat.
Meteen maar een afspraak gemaakt voor zaterdagavond, waarom wachten als het goed voelt.
Zaterdagavond, we liepen de markt op en het begon te onweren. Ook bij ons sloeg de bliksem in. Die beroemde klik, je weet het meteen de eerste seconde. Niet te geloven, ik heb nog steeds het gevoel dat ik droom. Dit zou zomaar het begin kunnen zijn van iets heel moois.
Ik geniet ervan!
Tine & Peter
Successverhaal van Daisy & Georges
Zoals jullie al gemerkt hebben, heb ik mij reeds na 2 weken uitgeschreven op jullie site. Mijn eerste insteek was om eens rond te neuzen en te kijken of er op mijn leeftijd nog mannen zijn die in mij geïnteresseerd zijn. Nou, ik heb leuke reacties gekregen van allerlei soorten mannen. Mijn eerste date was leuk maar we hadden na enkele minuten al door dat het qua relatie niets zou worden. Wel misschien samen eens een flinke boom opzetten met een fles wijn of pot thee erbij. Mijn tweede date was een man die 15 jonger is dan ik en contact met mij zocht. Zeer vereerd natuurlijk! En weet je wat zo leuk is....het klikt, het matched, het werkt!
We hebben elkaar inmiddels veelvuldig ontmoet en hebben afgesproken om het met elkaar te gaan proberen. We hebben beide dezelfde intentie en levensverwachting. Mocht het uiteindelijk helemaal passen dan horen jullie van ons.
Daisy & Georges
Successverhaal van Rob & Carla
Geen van beiden echt op zoek, maar meer nieuwsgierig. Na wat heen en weer mailen uiteindelijk een telefoon-date om te beginnen. Een stem en een verhaal zegt al zoveel meer dan wat digitale woorden.
Binnen 3 dagen toch wel erg nieuwsgierig naar elkaar geworden en er volgde een live-date. Koninginnedag is voor ons beiden om nooit meer te vergeten, ik heb die dag mijn eigen koningin ontmoet. Sindsdien onafscheidelijk van elkaar, we kunnen geen moment meer zonder elkaar. Liefde op het eerste gezicht was het. Ik moest me om met mijn koningin in contact te komen wel even inschrijven, maar neem van mij aan: Dit was mijn beste beslissing ooit! Ik heb dankzij jullie de vrouw van mijn leven gevonden. Dank daarvoor.
Rob & Carla
Stond al bij twee andere dating-sites ingeschreven, maar daar kon ik geen succes constateren. Toen ik via een reclame jullie site zag, heb ik mij maar maar ingeschreven. Binnen een paar dagen had ik een leuk contact. We hebben heel lang gechat met elkaar en vlot daarna hebben we onze telefoonnummers uitgewisseld. Hele leuke en fijne gesprekken hebben we gehad, wat mij zeer aantrok.
Al snel wist ik haar adres en heb toen stiekem een bos bloemen laten bezorgen. Ze was erg verrast en vond het heel leuk. Twee dagen erna moest ik voor mijn bedrijf dicht bij haar huisadres zijn. Ik heb toen gezegd dat er 's avonds nog een verrassing kwam en dat ze niet weg mocht gaan.
De verrassing was ik zelf. Ze was zeer verrast en de klik was er meteen. We zijn hopeloos verliefd op elkaar en we zijn dan ook helemaal gelukkig. Binnenkort gaan we samen een week naar Rhodos en we kijken hier echt naar uit.
René & Tineke
Hier een berichtje over ons geluk dat wij hebben gevonden op jullie site.
Nadat zij mij een berichtje had gestuurd waarin ze vertelde mijn profiel leuk te vinden en dat mijn foto haar enorm aanspraak is er snel zeer veel telefoon- en mailcontact geweest.
Inmiddels gaan wij ons prille geluk bezegelen door te gaan samenwonen. Binnenkort is voor ons de grote dag. Dat jullie site nog maar veel mensen samen mag brengen en net zo gelukkig mag maken als wij nu zijn!
Rob & Rilana
Ik heb een tijdje op jullie leuke site gestaan. ik had eigenlijk geen hoge verwachtingen maar heb wel een aantal leuke mail contacten opgedaan.Totdat ik mijn huidige partner op jullie site tegen kwam met een paar leuke foto's en een zeer leuke omschrijving over zichzelf. Na veel mail contact via jullie site hebben we een aantal malen gebeld. De klik was zo goed dat we het kennismakings-etentje maar hebben overgeslagen en meteen samen een weekeinde naar Ameland zijn geweest. Dit was een onvergetelijk en heerlijk relaxt weekeinde samen.
Op dit moment hebben we al twee maanden een relatie en we zien elkaar een aantal malen in de week en bellen en sms-en ons helemaal suf. We hebben echt het gevoel dat dit een lot uit de loterij was, we gaan er samen wat leuks van maken.
We willen jullie hartelijk bedanken voor het bieden van de mogelijkheden om contact te krijgen. Veel succes nog toegewenst met jullie site.
Erik & Cindy
Er is ontzettend leuk op mijn provocerende bericht gereageerd. Ze bezocht mijn profiel en ik meldde haar dat ze de juiste keuze had gemaakt om mijn profiel te bekijken. Ik vertelde dat ik was gevallen voor de uitstraling op de foto, wat getuigde van het feit dat we beiden een ontzettend goede smaak hebben. Resultaat: leuke e-mails en binnenkort een date. Helemaal in de wolken!
Aad & Petra
Ik heb de ware bij jullie gevonden. We gaan nu ruim twee maanden met elkaar om. We wonen in dezelfde gemeente en kunnen elkaar elke dag zien. Hierdoor lukt het ons aardig om ons vertrouwen in elkaar op te bouwen.
Alex & Carla
Successverhaal van Manon & Marcel
Ik kreeg een bericht van popeye29 en heb daarop gereageerd. Het klikte eigenlijk meteen heel goed en we hebben snel iets afgesproken om elkaar te ontmoeten. Hij kwam met een heel leuk idee, namelijk dat hij mij een uitgebreid ontbijt kwam brengen wat ik echt ontzettend leuk vond. Wat ik enorm waardeerde is dat hij gelijk vroeg wat mijn oudste zoon wilde hebben voor het ontbijt omdat die op dat moment thuis was. Die zaterdag kwam hij inderdaad met een hele tas vol met spullen om een heerlijk ontbijt te maken. Het werd een ontzettend leuke dag. Vanaf dat moment kwam hij elk weekend en op dit moment zijn wij nog steeds bij elkaar en zijn we echt een soort zielsverwanten. We zijn aan het kijken om lekker samen op vakantie te gaan en denken er zelfs aan om samen te gaan wonen. Maar eerst binnenkort lekker weer samen een weekendje genieten in een Belgisch kasteel wat nu een hotel is.
Manon & Marcel
Successverhaal van Jan & Suzanne
Ik was niet direct op zoek naar een partner, maar eerder benieuwd wie er op zo'n site rondsurfden en wie er op mijn profiel zouden reageren. Mijn profiel heb ik in een paar minuten geschreven en binnen het uur had ik al enkele reacties. Dat verraste me. Niet iedere foto sprak mij aan, behalve de foto en het profiel van Superhug. Zonder aarzeling stuurde ik een reactie naar hem en kreeg vrij snel een uitgebreide reactie terug, met de uitdaging om terug te reageren. De mailtjes daarna waren net kleine kadootjes die je meteen uit wilde pakken. Na anderhalve week spraken we af voor een kop koffie op neutraal terrein. Onze eerste date werd verstoord, maar de week erna deden we deze date rustig over en raakten we niet uitgesproken. We belden, mailden en chatten wat af. De dag erna sloeg de vonk over, terwijl we de foto's van onze kids bekeken en muziek hoorden die ons allebei raakte. Wij hebben onze match gevonden en zijn "thuisgekomen." Bedankt en Veel liefs, Jan en Suzanne.
Jan & Suzanne
Wij hebben goed kunnen converseren met elkaar en elkaar ook al ontmoet.
Voorlopig blijven wij goede vrienden en zullen zien wat de toekomst ons brengt. Mvg, Louis
Louis & Rebekka
Successverhaal van Belinda & Harold
Hij (Harold) was net gescheiden en ik (Belinda) was zijn allereerste date.
Ik ben al jaren aan het daten, maar Mister Right zat er nooit bij. Tot een paar weken geleden dus.
Ik spotte Harold meteen en heb hem een berichtje gestuurd.
Hij stuurde meteen een berichtje terug en via e-mail hebben we een paar dagen elkaar geschreven.
Een week later hadden we een afspraak gemaakt om te gaan tapassen en naar een concert van de Dutch Eagles te gaan.
De avond begon rond 18.00 uur en we namen afscheid rond 04.30 uur!
We zijn inmiddels drie afspraakjes verder en hebben besloten om volgende week te gaan samenwonen.
Karma heeft ons bij elkaar gebracht en we laten elkaar nooit meer los.
Belinda & Harold
Successverhaal van Dian & Henk
Wij hebben elkaar dankzij Alleenstaande-Mamas.nl en Alleenstaande-Papas.nl gevonden! Dankzij jullie site zijn wij nu een stel! Eerlijk gezegd had ik me er bij neergelegd voorlopig geen partner meer te vinden, en als singlemama door het leven te gaan. Als alleenstaande moeder is intensief daten best lastig. Ik had het zoeken naar een leuke man opgegeven, ik dacht dat ze niet meer bestonden. Een vriendin van me, stuurde de link door van Alleenstaande-Mamas.nl. Eigenlijk heb ik me voor de grap toch ingeschreven. Al snel had ik contact met Henk. Hij kwam betrouwbaar over en we hadden dezelfde humor en interesses. Na wat mailen en chatten hebben we (tegen alle regels in!) binnen een week bij mij thuis afgesproken. Het klikte vanaf het allereerste moment geweldig, ook met mijn zoontje! Tot een paar maanden terug had ik niet kunnen bedenken weer zo gelukkig te kunnen zijn. Heel erg bedankt! Dian en Henk
Dian & Henk
Ja wij hebben een succes verhaal. Eva en ik zijn na 3 weken chatten en vele lange telefoon gesprekken (soms tot diep in de nacht) een keer samengekomen in Zwolle. Ik durf te zeggen: "it was love at first sight!". Eva en ik bedanken Alleenstaande-Mamas en hopen dat er veel meer mensen net zo gelukkig worden zoals wij dat zijn! Groetjes, Richard en Eva
Ries & Eva

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!